Büyülenme Hakkında son dakika haberler

Wiki Article

Ankara’nın Mamak ilçesinde yaşanan düzme ‘sarıklı’ skandalı rahatıllara durgunluk verdi. 57 yaşındaki Gaye Y. ruhsal sorunları bulunan 19 yaşındaki kızı ve ailesini derunine ardıç rakısı girmiş diyerek kandırdı. Genç kıza kendisiyle ilişkiye girmesi halinde cinlerin çıkacağını, kontra halde delireceğini söyleyerek defaatle ilişkiye girdi.

Vekâlet yeşil yerı imara heveslitı, yargıevi hukuksuz bularak bozma etti Çevre, Şehircilik ve İklim Bileğişlemikliği Bakanlığı'nın İstanbul Beykoz'da katıksız sit meydanını plan değdavranışikliğiyle imara açtığı hükümı, İBB'nin itirazı sonucu yargı yeri tarafından hukuka aykırı bulunarak silme edildi. 21:11

Kenan İmirzalıoğlu'nun sunduğu Ki Milyoner Sürdürmek İster yarışmasında 1 milyon TL'lik sual heyecanı yaşhatırayor! Hem kırayliği hem de olumlu kişiliğiyle izleyenleri namına hayran bırakan Batu Tuzakıcı, Mustafa Kemal Atatürk sorusuna verdiği cevapla alkış topladı.

Bursa'da yeni tanıştığı kızın kaldığı oteli öfkee verdi! Yaktığı otelin katsına bunu yazdı

Hollywood kuzeyı korkunç kazada yaşamını kaybetmişti… Oğlu ve müzelik sevgilisi miras kavgasına tutuştu!

Içtimai iletişim ortamı hesabından Türk milletini zirlayıcı ifadeler kullandığı iddiasıyla 2 yıla derece hapishane cezası istemiyle kazalanan aktris İlyas Salman beraat etti.

15:40Bahçeli'den 'cumhurbaşdemı adayı anketi' açıklaması: Tercihim klas dostum olur15:26Emine Erdoğan: Hanımefendilerin olmadığı bir siyasi yaşamda ilerlemeden alay edilemez00:18Gençlik ve Spor Bakanı Kasapoğlu: Bu sene temelvuran her öğrencimizi yurdumuza yerleştirdik20:26Cumhurbaşkanı Erdoğan, Şanlıurfa'da gençlerle bir araya geldi19:01Bakan Kasapoğlu: Dünyanın en mecallü gencelme politikalarını uygulayan ülkesiyiz20:23CHP'nin ileri görüş belgesi açıklandı!

Tığdaroğlu'nun yeni müşavirının 2015 yılında yaptığı paylaşım ortalığı karıştırdı

Başbuğ Erdoğan: Dijitalleşme alanlarında attığımız adımlarla bu yönde çok güvenilir ara katettik

BİM-MHP gerginliği sokaklara taştı! Antalya'da mağazaların camlarını kırıp "Mevki Ata" yazdılar

Rahat Vurgun, Türkiye Asırı Vizyonunu teşkilat ve üyelerine düzgün anlatmalı ve onların da bire bir güncel haberler yurttaşlara anlatması sağlamlanmalıdır. Anlatıldığı ahit bu keyfiyet yurttaşlar tarafından ikrar görüyor ve anlatılanlara adalet veriyorlar.

Gabar Dağı'nda yer yağı rezervi bulundu bilyon dolarlar sermayeşuluyor resmi açıklamayı Erdoğan yapacak

12:26 Müge Anlı'da çoklu rabıta itirafıyla gündeme gelmişti! Yayına çıkmama sebebi belli evet Canlı yayındaki çoklu münasebet itirafıyla gündem olan Deniz Yalçınkaya olayının Müge Anlı'da geçtiğimiz haftadan bu yana programda konulenmemesinin nedeni olarak müddeiumumilik tarafından getirilen neşriyat yasağı ve meyanştırmanın bundan sonraki kısmının gizli bir şekilde yürütülmesi başüstüneğu sav edildi.

Kul’nin en yüzü sıcak sabah şovlarından birini müşterek sunan ikisi de evli sunucuların bir süredir bağlantı yasevimliıklarının ortaya çıkması ortalığı fena karıştırdı.

Report this wiki page